BLUE MEDIC JUNIOR

Luxusní dvoutuhostní matrace BLUE MEDIC JUNIOR

od
6 175,00

Parametry produktu:

  • Výška: 18 cm
  • Nosnost (kg): 130
  • Novinka: Ano
  • Nosnost (kg): 130

Luxusní dvoutuhostní matrace je vyrobena z ANTIBAKTERIÁLNÍ pěny a vrstvy ze SILVER FOAM,což je vysokopružná HR studená pěna, které přináší vysokou hygienu do Vaší ložnice. Pěna SILVER FOAM díky stříbrným částečkám nabízí zvýšené hygienické požadavky a díky své měkkosti dodává vysoký komfort při spánku. Matrace je bez zónování, díky čemu je vhodná pro děti a do studentských pokojů. Jádro matrace je upraveno nejmodernější technologií ŘEŠETO, která zvyšuje prodyšnost a prodlužuje životnost celé matrace. Matrace je dokonale odvětrávaná a splňuje hygienické požadavky nejnáročnějších zákazníků.

Matrace vyrobené z antibakteriálních pěn obsahují účinnou látku zinc(2+) bis(2-sulfanylidene-1,2-dihydropirin-1-olate), č. CAS:13463-41-7,č. ES: 236-671-3 (dále též „Pyrithione zinc“).

 

Dvě strany tuhosti: T3 - střední tvrdost a T4 - tvrdá z 5 bodové stupnice tvrdosti

 

Antibakteriální pěna

Antibakteriální pěny patří mezi nejmodernější materiály pro výrobu matrací, kde na prvním místě je kvalita použitých materiálů a zvýšené nároky na hygienu lůžka. Antibakteriální pěna dokáže eliminovat výskyt roztočů a má vynikající odolnost proti vzniku plísní a hub. Tato antibakteriální pěna je certifikována firmou SANITIZED® Švýcarsko s hodnocením EXCELENTNÍ. Tuto pěnu doporučujeme pro osoby s nadměrným pocením a pro osoby vyžadující zvýšenou hygienu na lůžko.

Standartně dodáváno v potahu ActiPRO

 

HR – Studená pěna

Studené pěny (typ HR) se vyznačují vysokou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny jsou zhotoveny nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů, než jak je tomu v případě klasických pěn. Vysoce pružná HR pěna je buněčný materiál s hladkou texturou nepravidelné struktury. Vysoká flexibilita těchto pěn umožňuje dynamicky reagovat na váhové zatížení, což zajišťuje vynikající pohodlí. HR pěny mají výbornou prodyšnost a jsou povrchově chladnější, tím dokonale odvádí teplo od těla a zabraňují přehřátí organismu.

 

Potah ActiPRO - z výzkumů, které učinily renomované belgické a holandské laboratoře vyplynulo, že roztoči se v matracích vyskytují ve velké míře. Hlavním důvodem je vlhko, teplo, tma pod peřinou a také odumřelá kůže, která je ideální živnou půdou pro roztoče, protože se na ni vážou enzymy negativních bakterií.Actipro nezničí roztoče, ale soustředí se na zničení jejich potravy. Na ActiPRO potah je nanesených na m² okolo 5000 probiotických jednotek. Tyto pozitivní bakterie se dají nejlépe přirovnat k aktivním složkám v jogurtech, které se v první řadě soustředí na náš imunitní systém. Probiotika se starají o to, aby se zdroj potravy roztočů snížil na minimum. Díky tomu se pozitivní bakterie rozmnožují rychleji než ty negativní. To nazýváme dominantním účinkem.Šance na přežití roztočů se tak velmi snižuje, až zcela eliminuje a riziko alergií se výrazně zmenšuje. Také bylo prokázáno, že Actipro kromě pozitivních výsledků v souvislosti s roztoči, bojuje současně proti nežádoucím bakteriím a houbám. Tím se díky Actipro potahu můžeme vyvarovat i zápachu. Pokud chceme spát klidně a bez alergií, pak nejlépe na DPV matraci s Actipro potahem.potah je vhodný pro alergikypotah s moderním prošitím s vysokou gramáží (200g / m²)

 


Lze vyrobit jakýkoliv rozměr, v případě zájmu nás kontaktujte 

pro váhu do 130 kg


  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí