Celine

od
17 990,00

Parametry produktu:

  • Šířka (cm): 193 cm
  • Typ nábytku (kategorie): Čalouněné dvoulůžko
  • Výška: 141 cm
  • Hloubka: 212 cm

Luxusní čalouněná postel s volně loženými matracemi a pratelným potahem matrací. Bez přehozu a polštářů. Možnost výběru z několika matrací, které se liší kvalitou, složením i cenou. Postel si lze zakoupit v šíři 160 nebo 180 cm, cena za obě šířky je stejná. Výběr nožek - chromové nebo dřevěné - výběr uveďte v poznámce objednávky

Postel má úložný prostor a polohovací rošt Duoflex: Luxusní lamelový rošt s 28 předepjatými lamelami pro pohodlný relax a odpočinek.Je polohovatelný v pěti relaxačních polohách pod hlavou a jedné poloze v nohách. Pružné lamely uložené ve dvojicích v kaučukových pouzdrech jsou rozložené do 3 anatomických zón. Středový popruh zlepšuje stabilitu a nosnost roštu. Posuvnými objímkami lze nastavit individuální tuhosti v bederní části. Je vhodný pro všechny druhy matrací. Nosnost 130 kg.

Rozměry:

 

  • Délka : 212 cm
  • Šířka : 172/192 cm
  • Výška : 141 cm
  • Výška nožek : 15 cm

 

 

Matrace MIAMI

Oblíbená vysoká luxusní 5-ti zónová sendvičová matrace vyrobená z kvalitních pěn. Obě strany jádra matrace jsou opatřeny profilováním, které zajišťuje větší komfort a pohodlí, uvolnění svalstva během spánku a v neposlední řadě také vzdušnost matrace. Pružnost a tvarová stálost pěn ve spojení s kvalitním prošívaným potahem zaručují výbornou hygienu lůžka. Každá strana matrace má jinou tuhost, umožňuje proto výběr měkčího nebo tvrdšího ležení. Výška 17 cm, nosnost 110 kg, pratelný potah matrace (max 60°C). Tvrdost 3.

Matrace KOMBIFLEX

Pružinová matrace KOMBIFLEX je nejoblíbenější bonellová matrace na našem trhu. Díky systému bonell, které jsou z 2,4 mm silného kaleného ocelového drátu, tvoří společně s polyuretanovou pěnou a speciální ztužené vrstvě Jeparolu, která brání protlačení bonell vzdušnou a kvalitní matraci. Díky těmto vlastnostem zajišťuje pohodový zdravý spánek. Proto se stala tak oblíbenou. Nosnost 110 kg. Tvrdost 2.

Matrace Star

Luxusní 7-zónová matrace STAR je zhotovena bez použití lepidel. Díky důmyslně prořezanému profilu je matrace uzamčena v tzv. zámcích a tudíž tu není třeba lepidel. Šedá strana matrace je z HR studené pěny o vysoké gramáži a zelená strana matrace je z kvalitní PUR pěny. Díky této kombinaci můžete užívat měkkou nebo tvrdou stranu. Vzhledem k použitým materiálům a zámku matrace je matrace dokonale vzdušná.

Výška matrace - 18cm

Nosnost - 110 kg

Matrace Mona Visco

Luxusní 4-zónová matrace MONA VISCO je kombinací HR studené pěny o vysoké gramáži a viscoelastické pěny o dvou různých tuhostí. Díky efektu pomalého vracení se pěna dokonale přizpůsobí tvaru těla, podrží ho v optimální poloze a svou měkkostí dodá tělu velmi příjemný pocit při ležení. Díky schopnosti buněk líné pěny předávat si navzájem tlakovou energii, rozloží pěna váhu těla plynule na celý povrch těla, což způsobí omezení převracení se během spánku až o 80 %. Tím spánek dostává rozměr skutečné regenerace a odpočinku.

Výška matrace - 18cm

Nosnost - 120 kg

Matrace Royal

Luxusní matrace ROYAL je vyrobena ze studených HR pěn a různých tuhostech. Matrace je oboustranná a proto si můžete vybrat měkkou či tvrdou stranu. Studená pěna se vyrábí za studena za přítomnosti vody. Vyznačuje se vysokou pevností a pružností. Významnou vlastností této matrace je její vzdušnost. Ta je mnohem větší než u běžných PUR pěn. Díky ní matrace snadno odvětrávají absorbovanou vlhkost, čímž omezují výskyt roztočů, kteří potřebují k životu a množení vlhké prostředí.

Výška matrace - 21cm

Nosnost - 120 kg

Matrace Herkules

Matrace HERCULES byla vytvořena na nosnost 150 kg. Je to sendvičová matrace, která je složena z PUR pěny, RE pěny, kokosové desky a BESTFLEXU. Jádro matrace je z RE80, spodní vrstva je z PUR pěny. Vrchní skladba matrace je z kokosové desky, která se používá tam, kde chceme matraci zpevnit, vyztužit nebo zvýšit její tuhost, a Bestflexu, který svými vlastnosti změkčí matraci. Díky těmto vlastnostem je matrace pevná a prodyšná. K této matraci doporučujeme LAŤKOVÝ ROŠT HAMMER.

Výška matrace - 17cm

Nosnost - 150 kg

Matrace Royal max

Kvalitní matrace ROYAL MAX je vyrobena ze studených HR pěn a různých tuhostech. ROYAL MAX je oproti matraci ROYAL vyrobena ze studené pěny o vysoké tuhosti. Matrace je tudíž tužší, vyznačuje se vysokou pevností a pružností. Významnou vlastností této matrace je její vzdušnost. Ta je mnohem větší než u běžných PUR pěn. Díky ní matrace snadno odvětrávají absorbovanou vlhkost, čímž omezují výskyt roztočů, kteří potřebují k životu a množení vlhké prostředí.

Výška matrace - 21cm

Nosnost - 130 kg

Materace Panter

Matrace PANTER je nejluxusnější matrací ve své třídě. Je tvořena nejkvalitnějšími materiály, HR studenou pěnou a směsí zvanou BESTFLEX. Jádro je vyrobeno ze studené pěny, nejlepší vlastností studené pěny je její vzdušnost. Vrchní část je z BESTFLEXU, který je tvořen z 80 % z LATEXU a z 20 % ze studené pěny. BESTFLEX se vyznačuje vysokou měkkostí, která dává zákazníkům velmi příjemný pocit při ležení, matrace je velmi flexibilní a tvarově stálá i po mnoha letech.

Výška matrace - 21cm

Nosnost - 130 kg


  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí