Top spring visco

  • Vystaveno na prodejně

Taštičková matrace Top spring visco

od
8 460,00

Parametry produktu:

  • Výška: 23 cm
  • Nosnost (kg): 150

Parametry produktu:

  • Vystaveno na pobočce:
    • Pobočka Třešť

Matrace TOP SPRING VISCO

Luxusní taštičková matrace s visco pěnou

Luxusní taštičková matrace TOP SPRING VISCO je vyrobená z velkého počtu taštičkových pružin a z kvalitních pěn. Jednu stranu matrace tvoří vrstva Visco elastické pěny, která poskytuje unikátní pocit při ležení z důvodu reakce této pěny na teplotu lidského těla a dokonale se přizpůsobuje. Druhou stranu matrace tvoří antibakteriální pěna ULTRA FRESH, která dokáže eliminovat výskyt roztočů a má vynikající odolnost proti vzniku hub a plísní. Matrace je vhodná pro vyšší váhové zatížení při zachování maximálního komfortu a dokonalé relaxace. Potah Biorytmus.

 

Dvě strany tuhosti: T3 - střední tvrdost a T4 - tvrdá

 

Taštičkové pružiny

Taštičkové pružiny jsou složeny z velkého počtu malých pružin, které jsou samostatně zabaleny do taštičky z netkané textilie a díky tomu dokáže každá pružinka samostatně reagovat na zatížení, čímž je dosaženo optimálních ortopedických vlastností. Taštičkové matrace se vyznačují velkou pružností, vzdušností a životností.

 

Viscoelastická pěna

Viscoelastická pěna často označována jako „paměťová” nebo „líná”, byla vyvinuta v roce 1970 ve výzkumném středisku NASA v USA. Její hlavní funkcí bylo neutralizovat negativní vlivy dlouhodobého sezení a ležení v omezeném prostoru a také absorpce energie vzniklé při startu a přistání.

Líné pěny nabízí unikátní pocit při ležení z důvodu reakce této jedinečné pěny na teplotu a dokonale se přizpůsobuje anatomii lidského těla. To má zásadní vliv na kvalitu spánku, krevní oběh a zmírnění bolesti zad. Matrace, díky pomalému vracení se do původního stavu, nevytváří protitlak a zabraňuje tak proleženinám. Paměťový efekt eliminuje mikroprobuzení, které narušuje spánkové cykly a přispívá k hlubšímu spánku.

 

Antibakteriální pěna

Antibakteriální pěny patří mezi nejmodernější materiály pro výrobu matrací, kde na prvním místě je kvalita použitých materiálů a zvýšené nároky na hygienu lůžka. Antibakteriální pěna dokáže eliminovat výskyt roztočů a má vynikající odolnost proti vzniku plísní a hub. Tato antibakteriální pěna je certifikována firmou SANITIZED® Švýcarsko s hodnocením EXCELENTNÍ. Tuto pěnu doporučujeme pro osoby s nadměrným pocením a pro osoby vyžadující zvýšenou hygienu na lůžko.

 

Potah BIORYTMUS

Přírodní minerály v potahu působí blahodárně na organismus, mají omlazující schopnosti a snižují hladinu stresu. Potah Biorytmus s moderním proševem má antibakteriální schopnosti a je vhodný pro alergiky. moderní prošev o vysoké gramáži (250 g/m²) potah je dělitelný na 2 části pro snadnou manipulaci vhodný pro alergiky.

 

  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí