Blue medic

od
7 850,00

Parametry produktu:

  • Výška: 22 cm
  • Nosnost (kg): 130

Luxusní 7-zónová matrace je vyrobena z antibakteriální pěny a dvou roznášecích vrstev ze SILVER FOAM. Toto spojení materiálů přináši vysokou hygienu pro Vaše lůžko. Pěna Silver foam obsahuje stříbrné mikročástečky, které jsou vysoce antibakteriální, díky čemu zajistí vysoký hygienický standard. Jádro matrace je upraveno technologií ŘEŠETO, díky čemu je matrace prodyšná a zónovaná a výrazně se tím prodlouží její životnost. Matrace je opatřena odnímatelným, dělitelným, pratelným potahem ActiPRO.

ANTIBAKTERIÁLNÍ PĚNA

Antibakteriální pěny patří mezi nejmodernější materiály pro výrobu matrací, kde na prvním místě je kvalita použitých materiálů a zvýšené nároky na hygienu lůžka. Antibakteriální pěna dokáže eliminovat výskyt roztočů a má vynikající odolnost proti vzniku plísní a hub. Tato antibakteriální pěna je certifikovaná firmou SANITIZED® Švýcarsko s hodnocením EXCELENTNÍ. Tuto pěnu doporučujeme pro osoby s nadměrným pocením a pro osoby vyžadující zvýšenou hygienu na lůžko.

 

HR - STUDENÁ PĚNA

Studené pěny (typ HR) se vyznačují vysokou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny jsou zhotoveny nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů, než jak je tomu v případě klasických pěn. Vysoce pružná HR pěna je buněčný materiál s hladkou texturou nepravidelné struktury. Vysoká flexibilita těchto pěn umožňuje dynamicky reagovat na váhové zatížení, což zajišťuje vynikající pohodlí. HR pěny mají výbornou prodyšnost a jsou povrchově chladnější, tím dokonale odvádí teplo od těla a zabraňují přehřátí organismu.

 

PĚNA SILVER FOAM 

Tato pěna obsahuje částečky stříbra, které aktivně působí proti bakteriím. Pěna dokáže eliminovat roztoče a zamezuje výskytu plísní a hub.

 

Nosnost matrace je do 130kg.

 

Dodáváno v potahu: ActiPRO

Na Actipro potah je naneseno na m² kolem 5000 probiotických jednotek. Tyto pozitivní bakterie se dají nejlépe srovnat s aktivními složkami v jogurtu, které se přednostně soustředí na náš imunitní systém. Probiotika se starají o to, aby se zdroj potravy roztočů snížil na minimum. Díky tomu se pozitivní bakterie rozmnožují rychleji než ty negativní. Šance na přežití roztočů se tak velmi snižuje, až úplně eliminuje a riziko alergií se výrazně zmenšuje. Bylo tak prokázáno, že Actipro, vedle pozitivních výsledků v souvislosti s roztoči, bojuje zároveň proti nežádoucím bakteriím a houbám. Tím se díky ACTIPRO potahu můžeme vyvarovat i zápachům. Jestliže chcete spát klidně a bez alergií, pak nejlépe na D. P. V. matraci s Actipro potahem.

Průběh nástupu probiotické kultury:

potah je vhodný pro alergiky

potah s moderním proševem o vysoké gramáži (400 g/m²)

potah je opatřen ventilační mřížkou, díky které může jádro matrace lépe dýchat


  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí