Blue medic visco

  • Vystaveno na prodejně
od
9 550,00

Parametry produktu:

  • Výška: 22 cm
  • Nosnost (kg): 130

Parametry produktu:

  • Vystaveno na pobočce:
    • Pobočka Třešť

Luxusní 7-zónová matrace je vyrobena z antibakteriálních pěn. Pro roznášecí vrstvu je použita z jedné strany pěna s částečkami stříbra SILVER FOAM a ze strany druhé Visco pěna. Visco pěna reaguje na teplotu a tlak těla, díky čemu se dokonale přizpůsobuje. Paměťový efekt eliminuje mikroprobuzení, díky čemu je spánek hlubší. Spojení vysoce kvalitních materiálů přináši vysokou hygienu pro Vaše lůžko. Pěna Silver foam obsahuje stříbrné mikročástečky, které jsou vysoce antibakteriální, díky čemu zajistí vysoký hygienický standard. Jádro matrace je upraveno technologií ŘEŠETO, díky čemu je matrace prodyšná a zónovaná a výrazně se tím prodlouží její životnost. Matrace je opatřena odnímatelným, dělitelným, pratelným potahem ActiPRO.

Dvě strany tuhosti: T3 - střední tvrdost a T4 - tvrdá

ANTIBAKTERIÁLNÍ PĚNA

Antibakteriální pěny patří mezi nejmodernější materiály pro výrobu matrací, kde na prvním místě je kvalita použitých materiálů a zvýšené nároky na hygienu lůžka. Antibakteriální pěna dokáže eliminovat výskyt roztočů a má vynikající odolnost proti vzniku plísní a hub. Tato antibakteriální pěna je certifikovaná firmou SANITIZED® Švýcarsko s hodnocením EXCELENTNÍ. Tuto pěnu doporučujeme pro osoby s nadměrným pocením a pro osoby vyžadující zvýšenou hygienu na lůžko.

HR - STUDENÁ PĚNA

Studené pěny (typ HR) se vyznačují vysokou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny jsou zhotoveny nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů, než jak je tomu v případě klasických pěn. Vysoce pružná HR pěna je buněčný materiál s hladkou texturou nepravidelné struktury. Vysoká flexibilita těchto pěn umožňuje dynamicky reagovat na váhové zatížení, což zajišťuje vynikající pohodlí. HR pěny mají výbornou prodyšnost a jsou povrchově chladnější, tím dokonale odvádí teplo od těla a zabraňují přehřátí organismu.

PĚNA SILVER FOAM 

Tato pěna obsahuje částečky stříbra, které aktivně působí proti bakteriím. Pěna dokáže eliminovat roztoče a zamezuje výskytu plísní a hub.

VISCOELASTICKÁ PĚNA

Viscoelastická pěna často označována jako "paměťová" nebo "líná", byla vyvinuta v roce 1970 ve výzkumném středisku NASA v USA. Její hlavní funkcí bylo neutralizovat negativní vlivy dlouhodobého sezení a ležení v omezeném prostoru a také absorpce energie vzniklé při startu a přistání. Líné pěny nabízí unikátní pocit při ležení z důvodu reakce této jedinečné pěny na teplotu a dokonale se přizpůsobuje anatomii lidského těla. To má zásadní vliv na kvalitu spánku, krevní oběh a zmírnění  bolesti zad. Matrace, díky pomalému vracení se do původního stavu, nevytváří protitlak a zabraňuje tak proleženinám. Paměťový efekt eliminuje mikroprobuzení, které narušuje spánkové cykly a přispívá k hlubšímu spánku.

Nosnost matrace je do 130kg.

 Dodáváno v potahu: ActiPRO

Dvě strany tuhosti:


Podobné položky

  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí