Top topper visco

od
3 880,00

Parametry produktu:

  • Výška: 6 cm

Krycí matrace TOP TOPPER VISCO

Krycí matrace z Visco pěny

Krycí matrace z VISCO pěny slouží pro zpříjemnění povrchu, dodává matraci větší komfort a poskytne oporu páteře. Lze ji využít i na nevyhovující či tvrdou matraci. Pěna je upravená nejmodernější technologií ŘEŠETO, která zajišťuje dostatečnou prodyšnost a splňuje nejnáročnější hygienické požadavky.

 

Tuhost: T1 - nejměkčí

 

Viscoelastická pěna

Viscoelastická pěna často označována jako „paměťová” nebo „líná”, byla vyvinuta v roce 1970 ve výzkumném středisku NASA v USA. Její hlavní funkcí bylo neutralizovat negativní vlivy dlouhodobého sezení a ležení v omezeném prostoru a také absorpce energie vzniklé při startu a přistání.

Líné pěny nabízí unikátní pocit při ležení z důvodu reakce této jedinečné pěny na teplotu a dokonale se přizpůsobuje anatomii lidského těla. To má zásadní vliv na kvalitu spánku, krevní oběh a zmírnění bolesti zad. Matrace, díky pomalému vracení se do původního stavu, nevytváří protitlak a zabraňuje tak proleženinám. Paměťový efekt eliminuje mikroprobuzení, které narušuje spánkové cykly a přispívá k hlubšímu spánku.

 

Potah BIORYTMUS

Přírodní minerály v potahu působí blahodárně na organismus, mají omlazující schopnosti a snižují hladinu stresu. Potah Biorytmus s moderním proševem má antibakteriální schopnosti a je vhodný pro alergiky. moderní prošev o vysoké gramáži (250 g/m²) potah je dělitelný na 2 části pro snadnou manipulaci vhodný pro alergiky.

 



  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí