Top spring latex

od
8 115,00

Parametry produktu:

  • Výška: 24 cm
  • Nosnost (kg): 150

Matrace TOP SPRING LATEX

Luxusní taštičková matrace s latexovou pěnou

Vysoce komfortní matrace z taštičkových pružin a kvalitních pěn. Jednu stranu tvoří perforovaná latexová deska, druhá strana je z vysoce kvalitní studené pěny ULTRA FRESH. Pro dokonalou vzdušnost jsou pěny opatřeny otvory nejnovější technologií „ŘEŠETO“. Matrace je vhodná pro vyšší váhové zatížení při zachování maximálního komfortu a dokonalé relaxace.

 

Dvě strany tuhosti: T2 - měkká a T4 - tvrdá

 

Taštičkové pružiny

Taštičkové pružiny jsou složeny z velkého počtu malých pružin, které jsou samostatně zabaleny do taštičky z netkané textilie a díky tomu dokáže každá pružinka samostatně reagovat na zatížení, čímž je dosaženo optimálních ortopedických vlastností. Taštičkové matrace se vyznačují velkou pružností, vzdušností a životností.

 

100% GREEN Latex

Patří mezi nejkvalitnější latexové výrobky na světě. GREEN latex nabízí vysoký komfort při ležení díky své měkkosti, elasticitě a tvarové stálosti a je odolný proti prachu a roztočům. 100% GREEN latex je inspirován přírodou a obsahuje velké množství přírodního latexu z Guatemaly. Výroba GREEN latexu je velice šetrná k životnímu prostředí.

 

HR – Studená pěna

Studené pěny (typ HR) se vyznačují vysokou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny jsou zhotoveny nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů, než jak je tomu v případě klasických pěn.

Vysoce pružná HR pěna je buněčný materiál s hladkou texturou nepravidelné struktury. Vysoká flexibilita těchto pěn umožňuje dynamicky reagovat na váhové zatížení, což zajišťuje vynikající pohodlí. HR pěny mají výbornou prodyšnost a jsou povrchově chladnější, tím dokonale odvádí teplo od těla a zabraňují přehřátí organismu.

 

Potah BIORYTMUS

Přírodní minerály v potahu působí blahodárně na organismus, mají omlazující schopnosti a snižují hladinu stresu. Potah Biorytmus s moderním proševem má antibakteriální schopnosti a je vhodný pro alergiky. moderní prošev o vysoké gramáži (250 g/m²) potah je dělitelný na 2 části pro snadnou manipulaci vhodný pro alergiky.



  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí