Top spring hard

od
9 970,00

Parametry produktu:

  • Výška: 26 cm
  • Nosnost (kg): 170

Matrace TOP SPRING HARD

Zesílená taštičková matrace do 170 kg

Matrace s jádrem ze zesílených taštičkových pružin zajišťuje nosnost až do 170 kg. Z obou stran je opatřena vysokogramážními studenými HR pěnami. Kombinace studených HR pěn a taštičkového jádra zvyšuje prodyšnost i dlouhou životnost. Matrace je vhodná pro osoby preferující tvrdší matrace.

 Tuhost: T5 - nejtvrdší 

Taštičkové pružiny

Taštičkové pružiny jsou složeny z velkého počtu malých pružin, které jsou samostatně zabaleny do taštičky z netkané textilie a díky tomu dokáže každá pružinka samostatně reagovat na zatížení, čímž je dosaženo optimálních ortopedických vlastností. Taštičkové matrace se vyznačují velkou pružností, vzdušností a životností.

 

HR – Studená pěna

Studené pěny (typ HR) se vyznačují vysokou elasticitou, tvarovou stálostí a dlouhou životností. Tyto pěny jsou zhotoveny nejmodernější technologií s použitím vysoce kvalitních materiálů, než jak je tomu v případě klasických pěn.

Vysoce pružná HR pěna je buněčný materiál s hladkou texturou nepravidelné struktury. Vysoká flexibilita těchto pěn umožňuje dynamicky reagovat na váhové zatížení, což zajišťuje vynikající pohodlí. HR pěny mají výbornou prodyšnost a jsou povrchově chladnější, tím dokonale odvádí teplo od těla a zabraňují přehřátí organismu.

 

Potah BIORYTMUS

Přírodní minerály v potahu působí blahodárně na organismus, mají omlazující schopnosti a snižují hladinu stresu. Potah Biorytmus s moderním proševem má antibakteriální schopnosti a je vhodný pro alergiky. moderní prošev o vysoké gramáži (250 g/m²) potah je dělitelný na 2 části pro snadnou manipulaci vhodný pro alergiky.




  • 2 kamenné
    prodejny
  • stovky
    vystavených kusů
  • více než 30 let
    zkušeností
  • rodinná firma
    s tradicí